Vibratoriai

Nors sekso žaisliukų šiandien – gausybė, vienu universaliausių bei ikoniškiausių ir toliau išlieka vibratorius. Šie intymūs žaisliukai iš pirmo žvilgsnio tarpusavyje lyg niekuo nesiskiria, tačiau pasidomėjus atidžiau, kiekvienas jų yra unikalus, išskirtinis ir savitas. Visi šie skirtumai sukurti tam, jog prisitaikytų prie individualių vyro, moters, porų poreikių. Nepriklausomai nuo to, kokio galingumo, formos, tekstūros ar spalvos vibratoriaus ieškote, elektroninėje parduotuvėje Cupid.lt patirsite visišką pasirinkimo laisvę. Kviečiame susipažinti su prekėmis iš arčiau!

Skirtingi tipai – individualiems poreikiams

Ne paslaptis, kad visi esame skirtingi, tad ir malonumą jaučiame nevienodai, kai tema pasisuka apie seksą. Moterų ir vyrų erotinės zonos ne visada yra išsidėsčiusios panašiai, todėl vienoms moterims reikia stipresnės stimuliacijos, o kitoms pakanka silpnesnės. Lygiai tokia pati taisyklė egzistuoja ir vyrų pasaulyje. Cupid.lt komanda, atsižvelgdama į klientų asmeninius poreikius, gali pasiūlyti itin platų asortimentą. Elektroninėje parduotuvėje jūsų dėmesio laukia šie vibratoriai – poroms, klasikiniai, tikroviški, „kiškučiai“, G-taško, maži, klitoriniai, „kiaušinėliai“, išoriniai, dėvimi ir kiti.

Išskirtinai moterų malonumui skirtas vibratorius „kiškutis“ gali suteikti dvigubą stimuliaciją vienu metu – stimuliuoti vaginos sieneles bei klitorį, o kartais net ir G tašką (jeigu prietaisas pasižymi lenktu galiuku). Tai tobulas žaisliukas dailiosios lyties atstovėms, kurios orgazmą lengviausiai pasiekia daugiau nei vienos stimuliacijos rūšies metu. Taip pat moterų malonumui sukurti ir išskirtinai G taškui skirti įskverbiami žaisliukai. Lenktas galiukas jį lengvai pasiekia ir masažuoja. Ne paslaptis, kad daugeliui moterų visame pasaulyje pavyksta patirti tik klitorinį orgazmą, tad jeigu esate viena iš jų, labai rekomenduojame rinktis iš klitorinių vibratorių subkategorijos.

Siekiantiems tikroviškų pojūčių siūlome rinktis tikrovišką vibratorių. Šis išsiskiria savo iškilia, venų raštu ir išraiškinga galvute padengta tekstūra, kuri vizualiai atrodo kaip tikra varpa. Vibruojantys „kiaušinėliai“ ir vibratoriai poroms verti dėmesio tų, kurie nori paįvairinti seksualinius santykius, suteikti jiems daugiau spalvų. „Kiaušinėlis“ leidžia nuotoliniu būdu valdyti antrosios pusės malonumą, o porų žaisliukai mėgautis vibraciją abiem partneriams vienu metu.

Kūnui saugios medžiagos

Elektroninėje parduotuvėje Cupid.lt pardavinėjami sekso žaislai visiškai saugūs kūnui, nes yra pagaminti iš kokybiškų medžiagų. Daugelis vibratorių padengti ar visiškai pagaminti iš silikono. Silikoninis vibratorius švelnus, glotnus ir nedirgina odos. Medicininis silikonas visuotinai medikų pripažintas kaip visiškai saugi medžiaga, nes yra antialerginė, lengvai valoma, higieniška, bekvapė ir be minkštiklių (ftalatų). Žinoma, svarbiausia nepamiršti po kiekvieno naudojimo jo nuplauti muiluotu vandeniu ar specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Minkšta ir lanksti TPR guma pasižymi panašiomis savybėmis – tokie vibratoriai bekvapiai, be minkštiklių ir nežalingi aplinkai. Kiti mūsų parduotuvėje esantys žaislai pagaminti iš ABS plastiko, stiklo, latekso. Visos šios medžiagos taip pat yra be minkštiklių, paprastai valomos, higieniškos ir nežalingos aplinkai.

Daug skirtingų funkcijų ir programų

Vienas vibratorius nuo kito skiriasi ne tik savo tipu, medžiaga, iš kurios yra pagamintas, tačiau ir funkcijomis. Šios funkcijos yra:

  • Vibracijos programos. Jų skaičius skiriasi ir varijuoja nuo keleto iki dešimties ar net dar daugiau.
  • Vibracijos intensyvumo lygiai. Kiekvienos vibracijos programos stiprumas daugelyje vibratorių gali būti padidintas arba sumažintas. Šių lygių skaičius varijuoja taip pat kaip ir programų – jų gali būti keletas arba dešimtys.
  • Papildomos funkcijos. Šiomis funkcijomis laikomi besisukantys karoliukai vibratoriaus korpuso viduje, besisukanti galvutė, vakuumo technologija, vibratoriai turintys frikcijos funkciją ir dar daugiau.

Taigi, rinkdamiesi savo svajonių vibratorių, išsamiame aprašyme atkreipkite dėmesį į jo funkcijas. Jeigu norite turėti daugiau pasirinkimo galimybių, rinkitės tokius, kurie turi daug vibracijos programų ir intensyvumo lygių. Jeigu mėgstate papildomas funkcijas, patikrinkite, ar jūsų išsirinkta prekė jomis pasižymi. Išsirinkti bus tikrai paprasta, kadangi kiekvienas produktas turi savo aprašymą, specifikacijas, nuotraukas. Visa tai skirta jūsų patogumui!

Vibratorius – išties unikalus žaisliukas, kurį galima panaudoti tiek solo, tiek poros intymių žaidimų metu. Įvairovėje gali būti lengva pasimesti, todėl Cupid.lt komanda ragina iškilus klausimams juos pateikti el. paštu arba skambinti telefonu. Maloniai patarsime ir padėsime išsirinkti – dirbame tam, kad kiekvienas klientas atrastų tai, ko ieško.

Greitas, saugus, patogus ir visiškai konfidencialus pristatymas – tai mes galime garantuoti.

Skaityti daugiau
Mažiau

191 prekė

Nustatyti mažėjančia kryptimi
  1. Rožinis vibratorius kiškutis EasyToys Stellar

    Ypatinga kaina 44,95 € Kaina 65,95 €
  2. Klitorio stimuliatorius Noje Quiver

    Ypatinga kaina 29,95 € Kaina 45,95 €
  3. Vibruojantis masažuoklis B Yours Twister Bullet

    Ypatinga kaina 6,95 € Kaina 16,95 €
  4. G taško vibratorius Blush Wellness G Ball

    Ypatinga kaina 54,95 € Kaina 74,95 €
  5. Mėlynas vibratorius kiškutis Play with Me Jelly Bean

    Ypatinga kaina 32,95 € Kaina 44,95 €
  6. Mėlynas vibratorius kiškutis Play with Me Lollie

    Ypatinga kaina 32,95 € Kaina 45,95 €
  7. Raudonas vibratorius kiškutis Play with Me Cotton Candy

    Ypatinga kaina 32,95 € Kaina 45,95 €
  8. Rožinis vibratorius kiškutis Play with Me Cotton Candy

    Ypatinga kaina 32,95 € Kaina 45,95 €
  9. Mėlynas vibruojančios kulkos ir antgalių rinkinys Rose Euphoria

    Ypatinga kaina 12,95 € Kaina 23,95 €
  10. Rožinis vibruojančios kulkos ir antgalių rinkinys Rose Euphoria

    Ypatinga kaina 12,95 € Kaina 21,95 €
  11. Rožinė vibruojanti kulka Blush Eco Bullet

    Ypatinga kaina 9,95 € Kaina 12,95 €
  12. Vibruojanti kulka Rose Lipstick Vibe

    Ypatinga kaina 12,95 € Kaina 17,95 €
  13. Rudas vibruojantis dildo Dr. Skin Vibe Nr. 1

    Ypatinga kaina 14,95 € Kaina 30,95 €
  14. Tamsiai rudas vibruojantis dildo Dr. Skin Vibe Nr. 1

    Ypatinga kaina 14,95 € Kaina 28,95 €
  15. Rudas vibruojantis dildo Dr. Skin Vibe Nr. 4

    Ypatinga kaina 16,95 € Kaina 27,95 €
  16. Tamsiai rudas vibruojantis dildo Dr. Skin Vibe Nr. 4

    Ypatinga kaina 16,95 € Kaina 25,95 €
  17. Rudas vibruojantis dildo Dr. Skin Vibe Nr. 6

    Ypatinga kaina 16,95 € Kaina 25,95 €
  18. Rudas vibruojantis dildo Dr. Skin Vibe Nr. 10

    Ypatinga kaina 26,95 € Kaina 35,95 €
  19. Vibratorius Blush The Collection Xoxo

    Ypatinga kaina 10,95 € Kaina 23,95 €
  20. Vibratorius Blush The Collection Hello Gorgeous

    Ypatinga kaina 10,95 € Kaina 23,95 €